Onze diensten
     
 
home
home
diensten
diensten

partners
partners

contact
contact

 
 

Korte lijnen

Na een vrijblijvend en kostenloos intakegesprek bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Wat verwacht u van ons, en wat doet u zelf. U kunt ons altijd bereiken met vragen. Korte lijnen, snelle actie.

Interesse

Onze betrokkenheid houdt niet op bij een formeel praatje. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in u en in uw onderneming. We denken met u mee en zijn daarom meer dan gemiddeld in staat om u te adviseren en te ondersteunen.

Deskundig


Wij staan u deskundig terzijde bij alle financiële en fiscale aspecten van het ondernemen. Vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast onderhouden we nauwe samenwerkings-verbanden met registeraccountants, fiscaal juristen en advocaten. Een geruststellend idee.

 
 

Integriteit

Financiële dienstverlening is een zaak van vertrouwen en integriteit. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens. We leveren maatwerk door steeds te kijken welk advies het beste bij u en uw onderneming past.
Door het opstellen van begrotingen en periodieke overzichten, krijgt u een beter inzicht in uw financiële situatie. Helder en duidelijk.

Onze diensten:

administratieve ondersteuning
het samenstellen van periodieke overzichten
het samenstellen van jaarrekeningen
het verzorgen van fiscale aangiften
het verzorgen van salarisadministraties
het opstellen van (investerings)begrotingen
advies bij uw ondernemingsplannen
fiscaal en overig advies

U kunt op ons rekenen!